Compozitie pentru 1 L: oase de vitel si de vaca-1,6 kg, morcovi-100 g,ceapa-100 g, 1-2 catei de usturoi,un buchet garni (foi de dafin,patrunjel,cimbru).
Nota:
Se sparg oasele de vitel sau de vaca in bucatele mici.Se introduc la cuptor intr-o tava de friptura,fara grasime si se lasa sa se coloreze pana la brun.
Se adauga morcovii si ceapa taiate in bucati si se lasa sa se inabuse.Apoi,totul se pune intr-un vas si se adauga apa rece,usturoiul si buchetul garni.
Se da in fiert.Dupa primul clocot se lasa sa fiarba la un foc mic,timp de 5-6 ore,avand grija sa se spumeze periodic.Se degreseaza si se trece,prin sita,cu etamina,intr-un vas.
Muzica buna pe fiecare saptamana!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Nu postati aiureli!Ganditi-va bine inainte de a posta un comentariu!