Compozitie pentru 1 L: fond brun de vitel-1,250 L, ciuperci-100 g,o legatura mica de hasmatuchi si de tarhon proaspat,vin alb-50 ml,o lingura de supa cu amidon de cartofi.
Nota:
Intr-o oala se pune fondul brun de vitel si se asaza pe foc,adaugandu-se cozile de ciuperci,hasmatuchi sau tarhon proaspat.
Intr-un vas,se dilueaza putin amidon cu vin alb.Se introduce putin cate putin din acest continut in fond,amestecand mereu pana la obtinerea liantului dorit.Se lasa sa fiarba si sa scada la foc mic.Dupa ce a fiert,se strecoara,printr-o sita si etamina,intr-un vas si se pastreaza la rece pentru utilizari ulterioare.
Muzica buna pe fiecare saptamana!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Nu postati aiureli!Ganditi-va bine inainte de a posta un comentariu!