Compozitie pentru 1L: 1 kg oase de vitel (vaca),100 g morcov, 50 g ceapa,1-2 catei de usturoi,o lingura de supa cu pasta de rosii concentrata sau 200 g rosii proaspete,un buchet garni (cimbru,foi de dafin,patrunjel), 1,5 L apa rece.
Nota:
Se sfarama oasele de vitel in bucatele mici.Se asaza intr-o tava de friptura fara grasime,care se introduce in cuptor,unde se lasa pana ce oasele capata culoarea brun.Se adauga morcovul si ceapa,lasandu-le sa se inabuse.
Apoi,se trece totul intr-o oala si se adauga apa rece,usturoiul,verdeata si rosiile proaspete sau bulionul rezultat din pasta de tomate.Se aduce lichidul la punct de fierbere,dupa care se lasa sa fiarba la un foc mic,4-5 ore,luand spuma deseori.
Se degreseaza complet,apoi se trece,printr-o sita cu etamina,in alt vas.
Muzica buna pe fiecare saptamana!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu
Nu postati aiureli!Ganditi-va bine inainte de a posta un comentariu!